پاسخ: [مادربرد گیگابایت] ریست شدن سیستم
نقل قول:
نمایندگی آواژنگ تهران گفت رم GEIL با اکثر مادر بوردهای گیگا سازگاری نداره -با این حرف حدو 108 هزار تومن خرج رو دستم گذاشت - ولی بعد از یک هفته سیستم دوباره مشکل داشت- بعضی از تعمیر کارها میگن باید کیس رو زمین کنم ( اتصال به لوله آب یا گاز ) مطمئن نیستم این کار مشکلی رو حل کنه
هر مادربرد یک لیست QVL دارد . که شامل رم های سازگار با اون میشه . شما پاورتون رو با یک پاور گرین 330 یا 380 وات عوض کنید .دلیلش هم میتونه از این باشه POWER GOOD پاور شما به موقع عمل نمیکنه و باعث میشه سیستم بالا نیاد .
این هم لیست QVL
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
قطعات سیتمت با هم ست هستند
شاید پاورتون خراب باشه یه تست پاور بکنید پاورت روی یه سیستم دیگه ببند وببین همین مشکل برای همون سیتم هم است یعنی 10دقیقه خاموش باید بکنی اگر این طور بود از پاورتون
پاورتون درست سرجاش نصب کردید و....
آپدیت بایوس هم کردید و اشکال برطرف نشد
قبل از هرچیز از لحاظ سخت افزاری سیتمت بررسی کنید وبعد نرم افزاری
شاید مشکلتون نرم افزاری باشه و اینکه یا از ویندوز یا اپدیتش یا برنامه خاصی ...
یل شایدم بایوس
با سلام مشکل همچنان هست -یکبار پاور رو عوض کردم رفع نشد اگه میدونید تا با یک پاور خوب جایگزین کنم ؟
نقل قول:
با سلام مشکل همچنان هست -یکبار پاور رو عوض کردم رفع نشد اگه میدونید تا با یک پاور خوب جایگزین کنم ؟
دوست گلم منطقی ترین راه برای شما این هست . بفرستید گارانتی تا براتون تست کنند با قطعات خودشون . یا یک پاور گرین از کسی امانی بگیرید .
نقل قول:
سلام
آیا دیوایسی ندارید که به سیستم متصل شده باشه و برق زیادی از usb بگیره ؟ (برای مثال موبایل)
در چند مورد مشابه وصل کردن دیوایسهای پر مصرف یک همچین مشکلاتی به وجود می آورد گفتم شاید مشکل شما هم همین باشد
اگر دیوایس اینچنینی ندارید احتمال دارد یک منبع پارازیت اطراف شما باشد
لطفا سیستمتون را به لوله آب ارت بفرمائید و تست بفرمائید
البته پاورشون استاندارد بود این دردسر ها رو نداشتند . بیرون از کیس هم تست کنند سیستم رو بهتر میشه نتیجه گیری کرد .
اولین کار رم رو باید تعویض کنید فرکانس رم مناسب با مادربرد باشه بعد پاور رو گرین تهیه کنید و نتیجه رو اعلام کنید
سيستم رو بيرون كيس استيبل كنيد تاببينيد ايراد از كجاست و دقيق بشه گفت از كدوم قطعست
یکی از مشکلات اپیدمی در چنین خرابی ها استفاده از پاورهای غیر استاندارد هست . دوم هم این دوستمون قبل از خرید رم لیست سازگاری حافظه های این برد رو چک نکردند .امیدوارم با تعویض پاور مشکلشون حل بشه .